avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate bppautos

Activitate bppautos

Răspuns la discuția Impozit piese auto second hand
Nu cred ca am fost înțeles, nu doresc sa fac o activitate economica de vânzare de piese auto second hand, vreau sa vând ocazional din patrimoniu personal (cele trei autoturisme) ce ar fi mai de valoare, restul urmând sa ajungă la fier vechi. Pt aceste vânzări ocazionale și din patrimoniu personal doresc sa știu dacă am nevoie de autorizare sau dacă datorez ceva la finanțe. Repet nu fac asta în mod repetitiv sau sa încerc sa fac o activitate din asta. Va mulțumesc

Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare la care cu ajutorul dvs sa primesc un raspuns adecvat. Sunt persoana fizica , de a lungul timpului am adunat in proprietatea mea trei autoturisme ,[e care la ora actuala nu le mai folosesc din motive tehnice sau uzura ,Acum as vrea sa vand cate ceva de pe ele , lucruri mai de valoare ori prin mica publicitate , ori internet ,ori direct restul ce va ramne uramand sa duc la un centru de colectare fier vechi. Intrebarea ce as vre sa o adresez este daca in urma acestor presupuse vanzari as datora impozit sau alte obligatii fiscale
Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare la care cu ajutorul dvs sa primesc un raspuns adecvat. Sunt persoana fizica , de a lungul timpului am adunat in proprietatea mea trei autoturisme ,[e care la ora actuala nu le mai folosesc din motive tehnice sau uzura ,Acum as vrea sa vand cate ceva de pe ele , lucruri mai de valoare ori prin mica publicitate , ori internet ,ori direct restul ce va ramne uramand sa duc la un centru de colectare fier vechi. Intrebarea ce as vre sa o adresez este daca in urma acestor presupuse vanzari as datora impozit sau alte obligatii fiscale .