avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit vanzare piese auto second hand
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit vanzare piese auto second hand

Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare la care cu ajutorul dvs sa primesc un raspuns adecvat. Sunt persoana fizica , de a lungul timpului am adunat in proprietatea mea trei autoturisme ,[e care la ora actuala nu le mai folosesc din motive tehnice sau uzura ,Acum as vrea sa vand cate ceva de pe ele , lucruri mai de valoare ori prin mica publicitate , ori internet ,ori direct restul ce va ramne uramand sa duc la un centru de colectare fier vechi. Intrebarea ce as vre sa o adresez este daca in urma acestor presupuse vanzari as datora impozit sau alte obligatii fiscale .
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit piese auto second hand bppautos bppautos Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare la care cu ajutorul dvs sa primesc un raspuns adecvat. Sunt persoana fizica , de a lungul timpului am adunat in ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism 4TAL 4TAL As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism, proprietar decedat. trebuie succesiune??? GeorgeB83 GeorgeB83 Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni, iar singurul bun care a ramas este o masina din 1997 pe care nu o foloseste nimeni. mentionez ca mai am o ... (vezi toată discuția)