avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit piese auto second hand
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit piese auto second hand

Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare la care cu ajutorul dvs sa primesc un raspuns adecvat. Sunt persoana fizica , de a lungul timpului am adunat in proprietatea mea trei autoturisme ,[e care la ora actuala nu le mai folosesc din motive tehnice sau uzura ,Acum as vrea sa vand cate ceva de pe ele , lucruri mai de valoare ori prin mica publicitate , ori internet ,ori direct restul ce va ramne uramand sa duc la un centru de colectare fier vechi. Intrebarea ce as vre sa o adresez este daca in urma acestor presupuse vanzari as datora impozit sau alte obligatii fiscale
Cel mai recent răspuns: bppautos , utilizator 15:45, 17 Martie 2020
Daca doriti sa comercializati piese auto legal aveti nevoie de un SRL sau PFA si vindeti cu factura piese SH. Daca vindeti "la negru" fara chitanta este riscul dvs.
Nu cred ca am fost înțeles, nu doresc sa fac o activitate economica de vânzare de piese auto second hand, vreau sa vând ocazional din patrimoniu personal (cele trei autoturisme) ce ar fi mai de valoare, restul urmând sa ajungă la fier vechi. Pt aceste vânzări ocazionale și din patrimoniu personal doresc sa știu dacă am nevoie de autorizare sau dacă datorez ceva la finanțe. Repet nu fac asta în mod repetitiv sau sa încerc sa fac o activitate din asta. Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare piese auto second hand bppautos bppautos Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare la care cu ajutorul dvs sa primesc un raspuns adecvat. Sunt persoana fizica , de a lungul timpului am adunat in ... (vezi toată discuția)
Se pot deschide magazine "second hand"de piese auto? ContSters330987 ContSters330987 Magazine de piese auto SH se pot deschide?Sau sub ce alta forma se pot autoriza din moment ce sunt autorizate vanzari de autoturisme la mana a doua . (vezi toată discuția)
Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)