avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate Iulia H.

Activitate Iulia H.

Va mulțumesc din suflet, Dl Mihail! Mi-ați dat un sfat bun și corect! Se rezolva asa cum ați spus dvs! Mulțumesc!

MihailZC a scris:

Tocmai din aceasta cauza, acum trebuie sa faceti aceasta schita cadastrala care va stabili localizarea terenului.

Ieșirea din indiviziune au făcut-o mama și cei doi frati pe baza titluri de proprietate! S-a împărțit fiecăruia cota parte dar fără a se pozitiona pe lotul total de 1400 mp! Mulțumesc!
Va mulțumesc! Vineri am sa merg cu un ING. de la Cadastru, pentru a face schița! Sper sa reușesc sa descurc problema ivita!
Am hotărârea judecătorească de succesiune, dar nu sunt poziționată pe teren în stânga, dreapta.. Succesiunea și indiviziune făcându-se fără o schița a terenului! Va mulțumesc pentru răspuns!
În urma decesului mamei am devenit moștenitor unic al unui teren de 466mp! Succesiunea am facut-o în instanta judecătorească! Ieșirea din indiviziune s-a făcut înaintea decesului mamei cu 2 frati( terenul intravilan fiind de 1400mp)! Eu am făcut la notar promisiune de vânzare cu un client, luând avans! Problema o am că unchii mei refuza participarea și semnarea pentru intabulare, eu trebuind sa ma poziționez și sa trec terenul în cartea funciara Ptr. ai face clientului actul de vânzare-cumpărare! Va rog sa îmi spuneți ce am de făcut legal pentru a ieși din aceasta situație și a duce la capăt vânzarea terenului! Va mulțumesc!
În urma decesului mamei am moștenit un teren de 466 mp. Am făcut în instanta succesiunea, ieșirea din indiviziune făcându-se înaintea decesului mamei cu 2 frati( terenul intravilan total fiind de 1400mp)! Eu am făcut la notar promisiune de vânzare unui client, luând un avans! Problema o am de la unchii mei care refuza participarea și semnarea intabulări! Eu trebuie sa ma poziționez cumva pentru a face actul finale vânzare cumpărare! Cum trebuie sa procedez legal? Mulțumesc!