avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie făcut pentru a intabulat un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie făcut pentru a intabulat un teren

În urma decesului mamei am devenit moștenitor unic al unui teren de 466mp! Succesiunea am facut-o în instanta judecătorească! Ieșirea din indiviziune s-a făcut înaintea decesului mamei cu 2 frati( terenul intravilan fiind de 1400mp)! Eu am făcut la notar promisiune de vânzare cu un client, luând avans! Problema o am că unchii mei refuza participarea și semnarea pentru intabulare, eu trebuind sa ma poziționez și sa trec terenul în cartea funciara Ptr. ai face clientului actul de vânzare-cumpărare! Va rog sa îmi spuneți ce am de făcut legal pentru a ieși din aceasta situație și a duce la capăt vânzarea terenului! Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a pune în cartea funciara terenul moștenit? Iulia H. Iulia H. În urma decesului mamei am moștenit un teren de 466 mp. Am făcut în instanta succesiunea, ieșirea din indiviziune făcându-se înaintea decesului mamei ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit - conditii pentru vanzare aledical aledical am un teren care l-am mostenit din partea mamei sintem 4 persoane pe 2800mp la intabulare l-am parcelat in doua 1400mp eu acum vreau sa vind o parte de 1400mp ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristina toader cristina toader Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)