avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate mm_alina20

Activitate mm_alina20

Va multumesc fumos pentru raspuns!
Buna ziua!
Am cateva nelamuriri daca mi ati putea raspunde:
La varsta de 1 an al bebelusului, m am intors la munca, dar schimband locul de munca. Acum, din cauza situatiei economice nevaforabile in cadrul firmei am fost anuntata ca de la 1 mai activitatea mea va inceta si mi s a impus sa mi dau demisia, ceea ce eu nu vreau sa fac.
Sunt constienta ca daca nu mi voi scrie demisia va gasi o modalitate de a ma da afara, dar ce ar trebui sa fac? Care sunt pasii?
Buna dimineata! Am o mare rugaminte: trebuie sa aduc completari la o plangere contraventionala incorect redactata si nu gasesc un model pentru a formula aceste completari.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția recuperare datorii
Da, i-am dat termenul prevazut de art.720/1 C.pr.civ. Oricum, " de admirat" felul cum institutiile statului stiu sa tergiverseze indeplinirea obligatiilor lor. Va multumesc frumos pt raspuns!
Anul trecut am semnat cu o insitutie un contract de proiectare pentru reabilitarea sediului lor, am predat proiectul in termenul stabilit in contract, urmand ca si ei sa se achite de suma datorata. Le-am adresat o cerere de conciliere directa, pentru a-i invita sa discutam recuperarea datoriilor catre societatea noastra, dar am primit raspuns ca domniile lor doresc amanarea intalnirii deoarece intregii conducerii a insitutiei i s-au desfiintat posturile, pe baza OUG 37/2009 privind unele masuri de imbunatatire a activitatii administratiei publice.
Precizez ca societatea noastra a semnat contractul cu institutia inainte de aprobarea sumei de catre ordonatorul principal de credite. Multumesc!
Am achizitionat produse de la o firma, dar dorind sa le utilizez, am observat ca nu corespund cerintelor mele. Adica, in comparatie cu alte produse de acelasi fel, de la alte firme, sunt incomparabil mai proaste si nu asa cum imi fusesera prezentate de catre reprezentantul acelei firme .Vreau sa le returnez, pentru ca eu consider ca am dat banii de pomana pe ceva ce nu corespunde realitatii.
Ce as putea face in aceasta situatie?