avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Completari aduse unei plangeri contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Completari aduse unei plangeri contraventionale

Buna dimineata! Am o mare rugaminte: trebuie sa aduc completari la o plangere contraventionala incorect redactata si nu gasesc un model pentru a formula aceste completari.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Model de plangere contraventionala contra unui amenzi pentru lipsa rovinietei? alinagava alinagava Am o mare rugaminte... mi-ar trebuii un model pentru plangerea contraventionala pentru lipsa rovinietei pentru camion. Am avut un incident cu un sofer... a ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva bukarest bukarest Buna seara, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta pentru un auto vandut de 3 ani ilieadr ilieadr Buna ziua, va cer sprijinul pentru a realiza o intampinare la judecatoror, pentru cazul de mai sus. Am vandut o masina de marfa unei firme in urma cu 3 ani ... (vezi toată discuția)