avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda abuziva
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda abuziva

Buna seara, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta " as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe domeniul public " Amenda este de 2000 Lei si vreau sa o contest la Judecatoria Sectorului 3.Nu am gasit nicaieri un model de contestatie ( ma refer la o formulare in termeni juridici ).Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: bukarest , utilizator 20:50, 23 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai cautati pe net. Model plangere contraventionala.
Daca doriti sa va redacteze cineva cererea, luati legatura cu un avocat.
Stimata doamna,partea de Tehnoredactare pot sa o fac eu,doresc sa stiu un model in termeni juridici...pentru ca asa cum au procedat ei ( Politia locala ) este dupa parerea mea un abuz,o aberatie...si trebuie sa dovedesc in instanta contrariul celor afirmate in Procesul Verbal.Ca faza premergatoare vreau sa contestez in termeni juridici !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva bukarest bukarest Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva bukarest bukarest Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Am primit procesul verbal al altei persoane vtudm vtudm In urma cu aproape 2 saptamani am fost amendat de Politia Locala a Mun. Bucuresti cu 2000 de lei pentru un muc de tigara aruncat pe jos. Intre timp mi-a venit ... (vezi toată discuția)