Buna seara, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta " as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe domeniul public " Amenda este de 2000 Lei si vreau sa o contest la Judecatoria Sectorului 3.Nu am gasit nicaieri un model de contestatie ( ma refer la o formulare in termeni juridici ).Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat !
Stimata doamna,partea de Tehnoredactare pot sa o fac eu,doresc sa stiu un model in termeni juridici...pentru ca asa cum au procedat ei ( Politia locala ) este dupa parerea mea un abuz,o aberatie...si trebuie sa dovedesc in instanta contrariul celor afirmate in Procesul Verbal.Ca faza premergatoare vreau sa contestez in termeni juridici !
Amenda abuziva
bukarest
Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva
bukarest
Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)