Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta " as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe domeniul public " Amenda este de 2000 Lei si vreau sa o contest la Judecatoria Sectorului 3.Nu am gasit nicaieri un model de contestatie ( ma refer la o formulare in termeni juridici ) nici pe net....Ma poate ajuta cineva ? O alta intrebare : eu ca simplu cetatean depun o centestatie impotriva Statului Roman ( reprezentanii Statului roman ), ce sanse am sa mi se anuleze amenda daca nu sunt reprezentat de un Avocat ? In practica Statul are " mereu dreptate " si in final in ce conditii prevazute de lege pot beneficia de circumstante atenuante in fata Judecatorului ? Multumesc anticipat !
Ati mai intrebat asta si vi s-a raspuns. Nu ati inteles ca daca va ajuta cineva, inseamna redactare. Nu tehnoredactare. Si vi se incaseaza un onorariu.
Da, aveti sanse daca aveti probe.
Amenda abuziva
bukarest
Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva
bukarest
Buna seara, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)