pai acuma avem pe rol doua procese, exercitare si suplinire.....eu am acte, am cine sa ma ajute cu fetele in tara unde doresc sa ma stabilesc cu fetele, sper sa pot castiga in vara aceasta, dar din pacate nu ma stiu ce sa cred,,uneori si eu am impresia ca avocatul nu prea isi da interesu... ori sunt eu prea agitata si asta e legea in romania si dureaza.....la cel de suplinire tatal a depus ca vrea minorele la el , daca eu vreau sa plec din tara.....
in 2018 am deschis proces de exercitarea autoritatii parintesti, din cauza ca el a locuit 2 ani in alta tara, ,procesul parca sta pe loc , nu pot sa inteleg cum un parinte doarme si mananca 3 ani fara sa stie de copil si cand afla ca mama doreste sa le ofere un trai mai bun minorelor, el intervine si spune" eu sun tatal am drepturi fara mine nu faci nimic !"
EL nu vrea sa contribuie cu nimic la cresterea fetelor,de cand a aflat si l-am rugat frumos sa-mi dea semnatura sa ies cu minorele din tara,pur si simplu nu vrea...raspunsul lui " vei sta aici in tara, ca asa vreau eu si esti la mana mea"...
Disparut din viata minorelor,, dar de doi ani ma rog de el sa fie deacord cu plecarea minorele din tara, noi stam in acelasi oras, dar pentru el minorele exista doar in acte ,..
va multumesc frumos de raspunsuri, tocmai am vazut ca in luna iulie s-a dat termen nou de judecata... Doamne ajuta sa se incheie acest proces, ca de doi ani omul asta ne termina psihic...
am avocat, nu inteleg de ce justitia din romania nu tine cu interesul minorului, din pacate eu trebuie sa iau de la gura copiilor 600 euro sa platesc avocat... e o suma enorma dar pentru linistea copiilor o platesc, iar acest individ numit "tata" efectiv incearca orice sa ne faca rau si totusi legea nu intervine cu nimic :(
Buna seara, e posibil sa aiba castig de cauza tatal dupa ce 2 ani de zile nu a avut nici o legatura cu minorele , poate schimba domiciliu la el? el a invocat faptul ca eu vreau sa plec din tara( desi eu am depus acte la tribunal ca imi doresc sa plec cu minorele)el mi-a deschis proces de schimbare domiciliu provizoru la el....mentionez ca am dovezi ca el nu s-a interesat absolut deloc de minore, nici pensia de intretinere nu a platit de un an de zile...va rog sa-mi dati un sfat ce as putea sa fac,
Nici cu plangere penala pentru abandon de familie?!...am depus anul trecut aceasta plangere...si din pacate primesc mereu raspuns" e in curs de cercetare"
asa am zis si eu, dar el nu vrea sa inteleaga, mai avem si proces pe rol de exercitarea autoritatii parintesti,plus un proces deschis de el pentru schimbare domiciliu la minori..dupa 3 ani de absenta acuma si-a adus aminte de copii
buna seara, fostul sot insista sa depuna pensia de intretinere minori pe cont bancar, cont pe care eu am propire..l-am anuntat stie de aceasta situatie dar nu a vrut sa schimbe modalitatea de a plati pensia, problema e ca nu e el cine o depune, pensia e depusa de tatal lui, care are alt nume de familie, iar banca si executoru mi-au spus ca ei nu au nici o vina ...cum sa procedez pe viitor, toata situatia dureaza de 10 luni....timp in care eu nu am ridicat pensia...va rog, puteti sa ma sfatuit ce pot sa fac ?Multumesc