Buna seara, e posibil sa aiba castig de cauza tatal dupa ce 2 ani de zile nu a avut nici o legatura cu minorele , poate schimba domiciliu la el? el a invocat faptul ca eu vreau sa plec din tara( desi eu am depus acte la tribunal ca imi doresc sa plec cu minorele)el mi-a deschis proces de schimbare domiciliu provizoru la el....mentionez ca am dovezi ca el nu s-a interesat absolut deloc de minore, nici pensia de intretinere nu a platit de un an de zile...va rog sa-mi dati un sfat ce as putea sa fac,
am avocat, nu inteleg de ce justitia din romania nu tine cu interesul minorului, din pacate eu trebuie sa iau de la gura copiilor 600 euro sa platesc avocat... e o suma enorma dar pentru linistea copiilor o platesc, iar acest individ numit "tata" efectiv incearca orice sa ne faca rau si totusi legea nu intervine cu nimic :(
va multumesc frumos de raspunsuri, tocmai am vazut ca in luna iulie s-a dat termen nou de judecata... Doamne ajuta sa se incheie acest proces, ca de doi ani omul asta ne termina psihic...