avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma intereseaza custodia fetei mele in varsta de 2 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma intereseaza custodia fetei mele in varsta de 2 ani si 6 luni

am o fetita de 2 ani si jumatate care in momentul de fata sta la soacra mea, de 3 ani de zile am decis cu concubinul meu sa stam impreuna pentru fata am mai incercat o data sa plec de la el insa nu am putut, eu am 3 luni de cand sunt in anglia am fost o saptamana acasa sa imi vad fata insa am vinit inapoi, acum mam intors inapoi si asi vrea sa ma intorc in romania sa imi castig fata deoarece nu mai vreau sa stau departe de e. specific ca tot timpul cat am fost plecata aceste 3 luni am trimis bani acasa si mai am si cateva bonuri de la monney gram si wesster union. tatal feti este de asemenea plecat de o luna in germania, asi dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ce ar trebui sa fac sa castig custodia fetii. va multumesc anticipat si imi pare rau daca am scris gresit deoarece sunt obosita dupa munca.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:02, 24 Februarie 2016
Va veți adresa instantei pt a cere ca locuinta copilului sa fie la dvs, sa exercitati autoritatea parinteasca în comun cu tatal, pensie de întreținere de la tata
Aveți unde locui cu copilul? va trebuie și un venit stabil.
Formulati actiune pentru stabilirea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti si a locuintei copilului din afara casatoriei. Puteti solicita exercitarea în comun, de către ambii părinți, a autorității părintești cu privire la minorul rezultat din conviețuirea dvs. / sau, (după caz) exercitarea în mod exclusiv de către dvs. a autorității părintești, Stabilirea locuintei minorului la dvs si obligarea tatalui la plata unei pensii de intretinere.
Aveti sanse, insa nu maia steptati, ca face copila 13 ani si nu mai vrea sa plece, fiind prea atasata de bunici. Aveti nevoie de locuinta, venit. Preferabil un avocat.
Procesul dvs. este mult mai complicat decât pare.
Contează foarte mult și ce vor înțelege instantele sau cum vor înțelege.

Aceste procese nu sunt procese de acuratețe juridica ci procese care se judeca cum ar judeca satul câteodată. ..

Aveți șanse dar depinde și de multe lucruri ca sa iasă bine...
Daca dvs. ați avea avocat și ceilalți nu își permit sa angajeze avocat ar putea constitui un avantaj destul de substanțial în economia procesului.
Unele instante se uita și la acest lucru...
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi iau minorul? Imparatul Imparatul Dupa codurile vechi exista reincredintarea copilului minor. Acuma, dupa noul cod civil, cum as putea sa-mi iau copilul inapoi sa-l cresc eu? Acesta printr-o ... (vezi toată discuția)
Stabilire cu minor in alta tara daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , sunt divortata din septembrie 2010 , am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata definitiv prin hotarare judecatoreasca , iar tatal are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am și eu o întrebare.....soțul meu,a murit în ... scornelia scornelia Foarte important.......Bună ziua.Am și eu o întrebare.....Soțul meu,a murit în urmă cu șase ani și de trei ani ,conviețuiesc cu un bărbat cu doi ... (vezi toată discuția)