avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mutarea de domiciliu la minori de la mama la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mutarea de domiciliu la minori de la mama la tata

Buna seara, e posibil sa aiba castig de cauza tatal dupa ce 2 ani de zile nu a avut nici o legatura cu minorele , poate schimba domiciliu la el? el a invocat faptul ca eu vreau sa plec din tara( desi eu am depus acte la tribunal ca imi doresc sa plec cu minorele)el mi-a deschis proces de schimbare domiciliu provizoru la el....mentionez ca am dovezi ca el nu s-a interesat absolut deloc de minore, nici pensia de intretinere nu a platit de un an de zile...va rog sa-mi dati un sfat ce as putea sa fac,
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2020
123456ac, utilizator
Cel mai recent răspuns: 123456ac , utilizator 21:52, 22 Mai 2020
pai acuma avem pe rol doua procese, exercitare si suplinire.....eu am acte, am cine sa ma ajute cu fetele in tara unde doresc sa ma stabilesc cu fetele, sper sa pot castiga in vara aceasta, dar din pacate nu ma stiu ce sa cred,,uneori si eu am impresia ca avocatul nu prea isi da interesu... ori sunt eu prea agitata si asta e legea in romania si dureaza.....la cel de suplinire tatal a depus ca vrea minorele la el , daca eu vreau sa plec din tara.....
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2020
123456ac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse excludere de la exercitarea autoritatii parintesti cezarad cezarad Va prezint o speta: o mama care are un copil cu un tip cu care nu a fost casatorita niciodata, nu poate iesi cu copilul din tara intrucat i se cere de catre ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza custodia fetei mele in varsta de 2 ani si 6 luni angelicageorgiana angelicageorgiana am o fetita de 2 ani si jumatate care in momentul de fata sta la soacra mea, de 3 ani de zile am decis cu concubinul meu sa stam impreuna pentru fata am mai ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor LidiaSav LidiaSav Divort de comun acord cu soțul, mergem la notar. Eu vreau sa plec din țară cu tot cu copil dupa pronunțarea divorțului. Pot face asta, chiar daca ... (vezi toată discuția)