Buna seara, e posibil sa aiba castig de cauza tatal dupa ce 2 ani de zile nu a avut nici o legatura cu minorele , poate schimba domiciliu la el? el a invocat faptul ca eu vreau sa plec din tara( desi eu am depus acte la tribunal ca imi doresc sa plec cu minorele)el mi-a deschis proces de schimbare domiciliu provizoru la el....mentionez ca am dovezi ca el nu s-a interesat absolut deloc de minore, nici pensia de intretinere nu a platit de un an de zile...va rog sa-mi dati un sfat ce as putea sa fac,
Disparut din viata minorelor,, dar de doi ani ma rog de el sa fie deacord cu plecarea minorele din tara, noi stam in acelasi oras, dar pentru el minorele exista doar in acte ,..
EL nu vrea sa contribuie cu nimic la cresterea fetelor,de cand a aflat si l-am rugat frumos sa-mi dea semnatura sa ies cu minorele din tara,pur si simplu nu vrea...raspunsul lui " vei sta aici in tara, ca asa vreau eu si esti la mana mea"...
in 2018 am deschis proces de exercitarea autoritatii parintesti, din cauza ca el a locuit 2 ani in alta tara, ,procesul parca sta pe loc , nu pot sa inteleg cum un parinte doarme si mananca 3 ani fara sa stie de copil si cand afla ca mama doreste sa le ofere un trai mai bun minorelor, el intervine si spune" eu sun tatal am drepturi fara mine nu faci nimic !"
Ați fost sfătuita greșit de către avocat. Pentru pensie alimentara trebuia executat silit iar pentru a putea pleca cu fetele din tara trebuia doar sa ii suplinit acordul, nu autoritate părintească unica care se da extrem de rar spre niciodată în România.
La ora asta ați fi fost plecata și liniștită cu fetele.
Acum ce proces e pe rol? De modificare domiciliu minore sau de autoritate părintească exclusiva?