avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela13071979

Activitate Gabriela13071979

Buna ziua! Am avut o mașină și am radiat-o în anul 2021. Am depus certificatul de radiere la primărie împreună cu cererea de solicitare de a radia de la impozit mașina. M-am dus la primărie sa plătesc impozitul pe anul acesta și bineînțeles ca cei de la Primărie nu au înregistrat radierea mașinii iar acum ma pune sa plătesc iarăși impozit pe mașină radiata și sa îi duc hârtie. De unde pot sa procur alt certificat de radiere???? Va rog să mă ajutați!!
Mulțumesc frumos!!
Dar fata locuiește cu mine și eu ma ocup de toate cheltuielile, inclusiv plata internatului unde face liceul. Ea nu poate fi citată ca și martor??

gi-jane2 a scris:

Gabriela, dacă el cere acum execuare silită, îi sunteţi datoare şi veţi plăti,

doar daca nu depune contestatie la executare.

Dar el acum îi trimite fetei mesaje că vrea să fie plătită pensia alimentară de mine, cu toate ca fata locuiește cu mine și el nu a contribuit cu absolut nimic în creșterea ei. Deci tot el este acela care ma amenință pentru ca pe hotărâre scrie ca eu TB sa plătesc. De aceea v, am rugat să ma ajutați ca să vad ce pași trebuie să parcurg și dacă intra, adevăr am nevoie de un avocat. Custodia este comună.
Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat și ce pași trebuie să urmez în următoarea situație. Am divorțat în 2016 de fostul soț iar în urma hotărârii judecătorești s, a stabilit domiciliul copilului la el și o pensie alimentara de 250 RON.. După 6 luni el a plecat în străinătate cu lucru și bineînțeles ca de atunci și până în prezent copilul stă la mine. El îmi spune ca sunt obligată sa plătesc pensia alimentară cu toate ca copilul stă doar la mine și el nu contribuie cu nimik. Fata are 16 ani împliniți și nici nu vrea sa mai audă de el. Cum trebuie sa procedez în astfel de situație. Va rog mult ajutați-mă!!