avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliamrc

Activitate Iuliamrc

Discuție Inselaciune
Buna ziua! Lucrez la un magazin de app doua săptămâni, ieri un bărbat cam de 40 ani a venit cu o bancnota de 500 și două de 200 lei daca i le pot schimba. Eu am inceput sa ii schimb prima data cea de 500 lei in bancnote de 100 lei. Când a văzut a spus că nu mai vrea, că de fapt el voia de 10 lei și de 5 lei.. i am înapoiat bancnota de 500 dar el nu mi a înapoiat bancnotele de 100 lei. Pe loc nu mi am dat seama, la închidere am realizat că am o sumă foarte mare de bani pe minus în casa. Astăzi vreau sa sun la poliție și să denunt persoana cu dovezile de la camere. Care credeți că sunt urmăririle?? Sincer nu vreau sa îmi oprească banii din salariul meu de 1750 lei...
Răspuns la discuția Caut o persoana decedata
Aveți idee în jurul cărei sume se învârte toată treabă?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie dati in judecata mostenitorii.
Incercati sa va cautati avocat foarte bun ca sa nu va judecati aiurea.
Sfatul meu este sa ii platiti studiul.de caz si nu procesul asa aiurea chiar daca o sa va coste niste bani.

Buna seara! Bunicii mei au achiziționat o casa prin '80. Ei au murit, probabil și vechii proprietari.. eu as vrea sa o vând dar nu pot pentru că nu am actele in sine.. am doar chitanța de mana cum se făcea pe vremea aceea. Ce as putea face pentru a o vinde?