avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna ziua! Lucrez la un magazin de app doua săptămâni, ieri un bărbat cam de 40 ani a venit cu o bancnota de 500 și două de 200 lei daca i le pot schimba. Eu am inceput sa ii schimb prima data cea de 500 lei in bancnote de 100 lei. Când a văzut a spus că nu mai vrea, că de fapt el voia de 10 lei și de 5 lei.. i am înapoiat bancnota de 500 dar el nu mi a înapoiat bancnotele de 100 lei. Pe loc nu mi am dat seama, la închidere am realizat că am o sumă foarte mare de bani pe minus în casa. Astăzi vreau sa sun la poliție și să denunt persoana cu dovezile de la camere. Care credeți că sunt urmăririle?? Sincer nu vreau sa îmi oprească banii din salariul meu de 1750 lei...
Cel mai recent răspuns: GabrielFlorian11 , utilizator 21:08, 5 Mai 2020
Buna ziua,
Da, va puteti adresa instantei dar mai mult ca sigur o sa va opreasca dvs. banii, pentu neglijenta, pana il prind pe domnul in cauza...
depuneti plangere scrisa la politie ..
Si eu tot Politie am vrut sa scriu, nu stiu de ce am scris "instanta".
Scuze!
Dacă există probe situația se va putea rezolva daca sesizati poliția.

Iuliamrc a scris:

Buna ziua! Lucrez la un magazin de app doua săptămâni, ieri un bărbat cam de 40 ani a venit cu o bancnota de 500 și două de 200 lei daca i le pot schimba. Eu am inceput sa ii schimb prima data cea de 500 lei in bancnote de 100 lei. Când a văzut a spus că nu mai vrea, că de fapt el voia de 10 lei și de 5 lei.. i am înapoiat bancnota de 500 dar el nu mi a înapoiat bancnotele de 100 lei. Pe loc nu mi am dat seama, la închidere am realizat că am o sumă foarte mare de bani pe minus în casa. Astăzi vreau sa sun la poliție și să denunt persoana cu dovezile de la camere. Care credeți că sunt urmăririle?? Sincer nu vreau sa îmi oprească banii din salariul meu de 1750 lei...

Puteți să depuneti plângere scrisă la poliție și cand veti afla cine este persoana care v a înșelat,sa i cereti suma de bani si sa l iertati daca isi repara greșeală. Dacă Nu,cereti daune pentru ce v a făcut in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut de la cămătar: deși i-am înapoiat suma + dobândă, îmi cere bani în plus și mă hărțuiește continuu. vreau să se termine coșmarul acesta, ce pot face? stef_noosh stef_noosh Buna ziua,am.nevoie de un sfat,dacă se poate. Anul trecut prin august am luat de la un ,,prieten,,care ajuta cu bani lumea nevoiasa,suma de 12600lei. Pana ... (vezi toată discuția)
Bani falsi beatricemanchevici beatricemanchevici Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)