avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut o persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut o persoana decedata

Buna seara! Bunicii mei au achiziționat o casa prin '80. Ei au murit, probabil și vechii proprietari.. eu as vrea sa o vând dar nu pot pentru că nu am actele in sine.. am doar chitanța de mana cum se făcea pe vremea aceea. Ce as putea face pentru a o vinde?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:32, 6 Martie 2020
Trebuie dati in judecata mostenitorii.
Incercati sa va cautati avocat foarte bun ca sa nu va judecati aiurea.
Sfatul meu este sa ii platiti studiul.de caz si nu procesul asa aiurea chiar daca o sa va coste niste bani.
Aveți idee în jurul cărei sume se învârte toată treabă?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie dati in judecata mostenitorii.
Incercati sa va cautati avocat foarte bun ca sa nu va judecati aiurea.
Sfatul meu este sa ii platiti studiul.de caz si nu procesul asa aiurea chiar daca o sa va coste niste bani.

Depinde de la avocat la avocat.
La avocati nu este precum la notari unde se cam iau aceeasi bani.
Este ca la footbalisti mai degraba pentru ca este nevoie de afinitati tehnico-juridice specifice deosebite in anumite cazuri si exista diferente intre oameni si diferentele pot face...diferenta...
Daca toti ar fi la fel nu ar mai exista diferente.

Important este sa incercati sa va cautati avocat care sa se priceapa foarte bine la drept dar sa aiba si viziune.
Mai depinde si de valoarea terenului.
Daca valoarea este mica nu puteti plati mult la avocat si nu prea va ajuta cu nimic ceea ce v-am spus decat la capitolul cultura generala.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidental cainele meu (nu e rasa agresivă) a muscat cainele ... Andreea^^^ Andreea^^^ Accidental cainele meu(nu e rasa agresivă) a muscat cainele vecinului meu ,am reusit sa îi separ destul de repede ,iar cainele lor parea sa fie ok, ... (vezi toată discuția)
Contract de fidejusiune cristid89 cristid89 Buna ziua, De curand mi-a fost aprobata o cerere de finantare pe SRL-D. Pe partea de contributie proprie am contractat un credit la CEC. La capitolul ... (vezi toată discuția)
Taxe succesiune dzavate dzavate Tatal nostru a murit acum 17 ani si nu s-a facut succesiunea...mama a murit acum 5 luni...masa succesorala este un apartament pe care vrem sa il ... (vezi toată discuția)