avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate mariana pintrijel

Activitate mariana pintrijel

Bună ziua, sunt cadru didactic titular cu o vechime in învățământ de 25 de ani la 1 sep 2021. Am avut un an de concediu fără plată din sep 2021 până la 31 august 2022. Aș vrea să știu dacă mai pot solicita încă un an de concediu fără plată. Mulțumesc.
Va multumesc pentru raspuns. Dilema angajatorului in cazul meu consta in: facultatea de lunga durata pe care am absolvit-o in 1993 cu examen de diploma ( asa se absolvea in domeniul stiintelor ingineresti) este considerata ca facand parte din ciclul I de studii universitare - studii universitare de licenta)?
Am gasit urmatoarea explicatie dar nu stiu daca mai e valabila. M-ar ajuta foarte mult un raspuns de la dumneavoastra.

,, ciclul I de studii universitare: studiile universitare de licenţă
se încheie cu examen de
licenţă sau cu examen de diplomă pentru învăţământul din domeniul
ştiinţelor inginereşti;,,
va multumesc pt raspuns, dar sunt si absolventa de colegiu pedagogic de institutori ( 3 ani) care mi-a dat dreptul sa ma titularizez in inv primar ca institutor, intrebarea mea se referea la urmatorul aspect: avand si studii superioare de lunga durata ciclul I, pot fi considerata profesor pt inv primar? ...
Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare:
In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de institutori ( 2003), statutul este de profesor pt inv primar?