avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt cadru didactic titular cu o vechime ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt cadru didactic titular cu o vechime in învățământ ...

Bună ziua, sunt cadru didactic titular cu o vechime in învățământ de 25 de ani la 1 sep 2021. Am avut un an de concediu fără plată din sep 2021 până la 31 august 2022. Aș vrea să știu dacă mai pot solicita încă un an de concediu fără plată. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 13 Iunie 2022
Concediul fara salariu se acorda in urma solicitării.Daca persoana în drept este de acord cu cererea dumneavoastră,se poate!,în condițiile legii!!
Legea 1/2011 prevede doar doua situatii în care se pot lua concediile fără plata in învățământ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in invatamantul preuniversitar. decizie de suspendare cim OanaAlexa OanaAlexa Sunt cadru didactic si am 13 ani vechime in invatamant. Am depus cerere de concediu fara plata la scoala la care sunt titulara pe 23 august in format ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru un titular in invatamant JOHNVASILE JOHNVASILE Un cadru didactic cu peste 30 ani vechime, profesor titular care a lucrat continuu de la angajare (1987) pana acum, in ce conditii isi poate lua un CFP ... (vezi toată discuția)