avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata in invatamantul preuniversitar. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata in invatamantul preuniversitar. Decizie de suspendare CIM

Sunt cadru didactic si am 13 ani vechime in invatamant. Am depus cerere de concediu fara plata la scoala la care sunt titulara pe 23 august in format electronic si pe 31 august in format letric la secretariatul scolii. Am solicitat CFP pentru un an scolar, incepand cu data de 1 septembrie 2022. Nu am primit niciun raspuns, nu mi s-a dat decizia de suspendare a CIM, am verificat si la ITM pe 19 septembrie si nu a fost operata in REVISAL suspendarea contractului meu de munca. Ce pot sa fac in acest caz? Mentionez ca profesorii au dreptul de a beneficia, prin lege, o data la 10 ani, de concediu fara plata, postul pe care sunt titulari fiind rezervat pe toata durata CFP.
Cel mai recent răspuns: OanaAlexa , utilizator 17:07, 2 Octombrie 2022
Întrebați conducerea unității de învățământ ce s-a decis cu cererea dvs.
Multumesc pentru raspuns! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere activitate didactica/concediu fara plata pentru 1 an useraa useraa Buna ziua, Sunt director la o unitate de invatamant preuniversitar si as avea rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea situatie : am un cadru didactic cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt profesor titular cu vechime 15 ani. in 2014 mi-am ... Ada83 Ada83 Buna ziua, sunt profesor titular cu vechime 15 ani. In 2014 mi-am luat CFP 4 luni. Mai am dreptul sa mai iau CFP anul acesta și care ar fi perioada maxima a ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru un titular in invatamant JOHNVASILE JOHNVASILE Un cadru didactic cu peste 30 ani vechime, profesor titular care a lucrat continuu de la angajare (1987) pana acum, in ce conditii isi poate lua un CFP ... (vezi toată discuția)