avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters61018

Activitate ContSters61018

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt "cerintele" impuse si necesare in alcatuirea unui dosar pentru obtinerea unei locuinte sociale...
Multumesc!
Răspuns la discuția contract de munca
Multumesc!
Răspuns la discuția contract de munca
Multumesc!

Si inca o intrebare...pe perioada in care o mama este in concediu indemnizatie maternala, se poate incadra cu contract de munca?
Răspuns la discuția contract de munca
Sa inteleg ca nr maxim de ore admis este de 10 ???
Buna dimineata,

O persoana poate detine simultan doua contracte individuale de munca???
Răspuns la discuția test paternitate
legally a scris:

Deci veti primi cu titlul de pensie de intretinere , fie 1/3 , fie 1/2 di veniturile tatalui , in functie de cati copii mai are in ingrijire.


Acum am inteles, de fapt acelasi lucru mi s-a spus si mai sus, insa nu-mi venea a crede...teama mea era aceea ca cu cat nr de copii din intrtinerea tatalui este mai mare, cu atat pensia de intretinere acordata copilului meu va fi mai mica...
Răspuns la discuția test paternitate
Nu stiu daca am inteles bine sau poate nu m-am facut eu bine inteleasa...cat ar primi copilul meu obtinut din relatia cu acest barbat in cazul in care in acest moment el are in intretinere un alt copil obtinut dintr-o casatorie anterioara?sau chiar 2 deoarece in momentul de fata are o relatie cu o alta femeie, relatie care poate avansa si binenteles mai poate aparea un alt copil...
Buna seara,

As dori sa aflu care este valoarea unui test de paternitate efectuat la IML la momentul actual...si, m-ar mai interesa cum s-ar calcula pensia alimentara dupa stabilirea paternitatii, in ce cuantum...Copilul este obtinut dintr-o relatie in afara casatoriei, iar tatal mai are in intrtinere 1 copil...sau chiar 2... Multumesc!

Chiar nu ma poate lamuri nimeni???
Răspuns la discuția indemnizatie crestere nou-nascut
Oricand dupa 42 de zile, asta am inteles...dar nu este si un termen limita?Si care sunt actele necesare pt acest dosar?

Multumesc!
Buna ziua,
As vrea sa aflu ce acte sunt necesare pentru intocmirea dosarului de indemnizatie si care este perioada in care trebuie depus.
Eu am nascut pe 1 iulie, iar concediul prenatal mi-a fost acordat incepand cu data de 21 aprilie 2009.Care este data de incepere si data limita la care pot depune acest dosar?