avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test paternitate

Buna seara,

As dori sa aflu care este valoarea unui test de paternitate efectuat la IML la momentul actual...si, m-ar mai interesa cum s-ar calcula pensia alimentara dupa stabilirea paternitatii, in ce cuantum...Copilul este obtinut dintr-o relatie in afara casatoriei, iar tatal mai are in intrtinere 1 copil...sau chiar 2... Multumesc!

Chiar nu ma poate lamuri nimeni???
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
ContSters61018, utilizator
costul unui test ADN este in cuantum de 2700 ron .
pensia alimentara se stabileste astfel : 1/4 din venitul paratului pt. un copil, 1/3 pentru doi copii, 1/2 pt. 3 sau mai multi copii .
Nu stiu daca am inteles bine sau poate nu m-am facut eu bine inteleasa...cat ar primi copilul meu obtinut din relatia cu acest barbat in cazul in care in acest moment el are in intretinere un alt copil obtinut dintr-o casatorie anterioara?sau chiar 2 deoarece in momentul de fata are o relatie cu o alta femeie, relatie care poate avansa si binenteles mai poate aparea un alt copil...
v-am explicat foarte clar cotele !!
Deci veti primi cu titlul de pensie de intretinere , fie 1/3 , fie 1/2 di veniturile tatalui , in functie de cati copii mai are in ingrijire.
legally a scris:

Deci veti primi cu titlul de pensie de intretinere , fie 1/3 , fie 1/2 di veniturile tatalui , in functie de cati copii mai are in ingrijire.

Acum am inteles, de fapt acelasi lucru mi s-a spus si mai sus, insa nu-mi venea a crede...teama mea era aceea ca cu cat nr de copii din intrtinerea tatalui este mai mare, cu atat pensia de intretinere acordata copilului meu va fi mai mica...

Alte discuții în legătură

Paternitate,pensie alimentara. dflorian55@yahoo.com dflorian55@yahoo.com In urma cu 8 ani,la sfarsitul liceului am fost indragostita de o persoana in varsta de 35 ani.In urma relatiilor a rezultat un copil.In urma nasterii,la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! 1 in cat timp pot deschide proces pentru stabilirea ... Mihaela Abrudan Mihaela Abrudan Buna ziua! 1 In cat timp pot deschide proces pentru stabilirea paternitatii unui copil? 2 In cazul in care testul iese pozitiv si cel actionat in instanta e ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Ryel Ryel Buna ziua, V-as ruga sa imi spuneti daca proba testimoniala e acceptat in situatia urmatoare: Sotul actual al mamei a recunoscut la starea civila un ... (vezi toată discuția)