avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna dimineata,

O persoana poate detine simultan doua contracte individuale de munca???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 26 Aprilie 2010
Da. Chiar si mai multe. De exemplu unul cu timp de 8 ore si alet doua cu timp partial de doua ore. Sau 5 contracte cu timp partial de 2 ore.
Sa inteleg ca nr maxim de ore admis este de 10 ???
Da, cu conditia sa nu depaseasca (impreuna) 12 ore /zi.Poate avea contracte cu timp partial de munca .Legea limiteaza numarul de ore de prestatie / zi nu numarul de contracte.
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
ContSters109653, utilizator
Multumesc!

Si inca o intrebare...pe perioada in care o mama este in concediu indemnizatie maternala, se poate incadra cu contract de munca?
Nu.

Alte discuții în legătură

Doua locuri de munca mirela45 mirela45 lucrez ca asistent medical 4 ore deoarece am un copil cu handicap grav momentan sunt in concediu fara plata/ sunt insotitoarea copilului.Ma pot angaja si ca ... (vezi toată discuția)
Asistent personal Aura B Aura B Lucrez 4 ore/zi cu contract de munca la o companie privata. Pot încheia si cu DGASPC contract de munca cu 8 ore/zi ca asistent personal pt mama mea care ... (vezi toată discuția)
Cate cim poate avea un salariat student97 student97 Buna ziua, As avea o intrebare. Daca salariatul X lucreaza cu CIM full time ( 8 ore) la firma A, poate inchide un alt CIM cu firma B tot full time 8 ore? Nu ... (vezi toată discuția)