Buna ziua,
Am inchiriat Corpul 1 +Corpul 2 (ambele in acelasi contract de inchiriere) pentru sediu social si punct de lucru. Pot sa trec ca si sediu social C1+C2 si sa desfasor activitatile urmatoarelor coduri caen;
caen 4719 comert cu amanuntul, 5210 depozitari si 6820 inchiriere si subinchiriere? (sa am sediu social cu activitate)...
Sau as putea trece sediul social la camera 1 din Corp 1 urmand sa deschid punct de lucru la C1+C2 ? (in bazaa celuiasi contract de inchiriere)..
Buna seara, pentru concediul de crestere copil, daca la un angajator am 12 luni lucrate anterior nasterii copilului iar la un alt angajator am doar 7 luni, mi se iau in calcul ambele venituri nete la stabilirea indemnizatie? Multumesc!
Buna ziua,
Cum se inregistreaza corect in revisal salariul brut?
De exemplu am salariul de baza 2300 la care adaug spor permanent 50 lei iar in revisal inregistrez salariul brut 2350? Sau 2300?
Cred ca ar fi corect 2350 deoarece salariul brut este compus din salariul de baza+sporuri...
Buna ziua, am codul 5610 de activitate (restaurant) si as dori sa vand coca direct catre client si sa distribui si prin magazine, este suficient acest cod caen? Sau trebuie sa autorizez si alt cod? Iar autorizatiile da la DSv si Dsp sunt pentru pizzerie , ar trebui si acestea schimbate? Multumesc!
Buna ziua, am autorizat codul caen 5610 restaurant (pentru un fast-food pizzerie), daca vreau sa vand si cafea mai trebuie sa autorizez alt cod caen?
Multumesc!