avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, pentru concediul de crestere copil, daca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, pentru concediul de crestere copil, daca la un angajator ...

Buna seara, pentru concediul de crestere copil, daca la un angajator am 12 luni lucrate anterior nasterii copilului iar la un alt angajator am doar 7 luni, mi se iau in calcul ambele venituri nete la stabilirea indemnizatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:28, 19 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se iau in calcul ambele venituri nete la stabilirea indemnizatiei, numai daca perioadele lucrate intra in cele 12 luni eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil atlassport atlassport Situatia mea este urmatoarea : data probabila a nasterii va fi 5 noiembrie 2015. Cum se calculeaza indemnizatia CCC? stiu ca se ia 85% din media venitului ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal Ioana1707 Ioana1707 Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: lucrez de 5 luni si sunt insarcinata in 2 luni. As dori sa imi iau concediu maternal cu 2 luni inainte sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Ellamy Ellamy Buna ziua as dori sa stiu si eu cum se calculeaza indemnizatia ptr copil,tinand cont ca pana in octombrie 2014 am avut un salariu de 1379brut,din noiembrie s a ... (vezi toată discuția)