avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cum se inregistreaza corect in revisal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cum se inregistreaza corect in revisal salariul brut? ...

Buna ziua,
Cum se inregistreaza corect in revisal salariul brut?
De exemplu am salariul de baza 2300 la care adaug spor permanent 50 lei iar in revisal inregistrez salariul brut 2350? Sau 2300?

Cred ca ar fi corect 2350 deoarece salariul brut este compus din salariul de baza+sporuri...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aticia , utilizator 16:01, 21 Decembrie 2021
Se inregistreaza salariul brut : 2300 lei .
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor ocazional CATALENA CATALENA Buna ziua, Sunt in situatia in care ar trebui sa acord un spor ocazional unor salariati ale caror contracte au fost pentru o perioada de 2 saptamani, pentru ... (vezi toată discuția)
Sporuri revisal micutzza10 micutzza10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La inregistrarea in revisal se trec doar sporurile ocazionale? Am vorbit cu cativa colegi si sustin ca ... (vezi toată discuția)
Sporuri- inregistrare in revisal dragosmusat dragosmusat In cazul in care sporurile nu au fost inregistrate in REVISAL in momentul acordarii, se mai pot inregistra in momentul de fata? Daca aceste sporuri nu sunt ... (vezi toată discuția)