avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate Ana osiac

Activitate Ana osiac

Răspuns la discuția Fond rulment si fond reparatii
Revin caci raspunsul de ieri din pacate nu m a lamurit...daca avem fondul de reparatii dar nu este stabilit sa ajungem la o suma....si a avut loc desfundarea coloanei , de ce se pune separat cheltuiala si nu este inclus in fond reparatii. Avem apoi cheltuieli diverse luna de luna separat de fond de reparatii, internetul pt camerele video cu care eu NU am fost de acord separat de fondul de reparatii. Astfel de 2 ani pt un apart. De 36mp eu platesc 300 lei intretinerea, fara caldura, gaze, lumina care le platim individual catre furnizori. Va rog pt o persoana care nu cunoaste legea putei fi clar in raspuns? Cu multumiri anticipate.
Răspuns la discuția Fond reparatii intretinere
Va multumesc frumos

jurist2020 a scris:

Banii din fondul de reparații este folosit în scopul prevăzut - și pentru desfundarea instalației respective - și trebuie completată suma plătită de către proprietari (prețul plătit + suma lunară care trebuie plătită pentru constituirea fondului respectiv, până la suma convenită prin Hotărârea Adunării Generale a Asociației de Proprietari).

Buna ziua, daca lunar achitam la intretinere o suma de 20 lei pt fond reparatii, va rog spuneti-mi, desfundarea unei tevi de pe una din coloane nu se scade din aceste sume? Administratora a cerut suplimentar o suma pt această reparatie pe motiv ca nu pot fi folositi banii din fondul de reparatii pt desfundarea unei coloane care a refulat la noi la parter.
Buna ziua, am o situatie , Noi locuim la parter și să înfundat coloana principală a blocului a astfel încât a refula pe la noi la parter am chemat o firmă pentru a desfunda și cheltuiala respectivă nu se scade din fondul de reparații și investiții Puteți vă rog să îmi comunicați Dacă este corect mi sa adăugat suplimentar la plata întreținerii desfundare teava bloc desi noi avem acest fond de reparatii. Administratora susține că nu poate fi scăzut din fondul de reparații această intervenție căci nu este o reparație este o desfundare și nu sa spart teava si doar a intervenit asupra ei