avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de reparatii si investitii de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de reparatii si investitii de la intretinere

Buna ziua, am o situatie , Noi locuim la parter și să înfundat coloana principală a blocului a astfel încât a refula pe la noi la parter am chemat o firmă pentru a desfunda și cheltuiala respectivă nu se scade din fondul de reparații și investiții Puteți vă rog să îmi comunicați Dacă este corect mi sa adăugat suplimentar la plata întreținerii desfundare teava bloc desi noi avem acest fond de reparatii. Administratora susține că nu poate fi scăzut din fondul de reparații această intervenție căci nu este o reparație este o desfundare și nu sa spart teava si doar a intervenit asupra ei
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:11, 11 Martie 2020
Administartorul de imobil a facut afirmatii eronate
Atat timp cat defectiunea a fost la instalatia parte comuna,responsabilitatea administrarii si repararii acesteia intra in sarcina exclusiva a asociatieid e proprietari
Pe viitor ca sa nu mai confruntati cu astfel de situatii instalati vana antiretur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reparatii intretinere Ana osiac Ana osiac Buna ziua, daca lunar achitam la intretinere o suma de 20 lei pt fond reparatii, va rog spuneti-mi, desfundarea unei tevi de pe una din coloane nu se scade din ... (vezi toată discuția)
Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Modificarea coloanei de scurgere Larrry Larrry Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1 si intr-un singur an (de cand locuiesc aici) mi-a refulat apa de la bucatarie de cel putin 5 ori, si ... (vezi toată discuția)