va multumesc. procesul este deja pe rol, cu termen de 25 de zile de depunere a intampinarii. chiar eu i-am zis ca nu e tatal copilului (desi este) si cu toate acestea tot a introdus actiune
caz asemanator...concubinaj in urma caruia a rezultat un copil, tatal nu este trecut in certificat, si dupa 1 an cere test de paternitate. in tot rastimpul acesta nu a contribuit cu nimic, de la partea financiara la suport afectiv. si eu daca aveam 10 concubini ma chemau toti in instanta?? am nevoie de o hotarare in care instanta nu a incuviintat testul de paternitate.
incerc sa-mi ajut avocatul cu jurisprudenta care sa ne ajute in acest sens
In urma unei relatii de concubinaj a rezultat un copil. Pe perioada sarcinii tatal nu a dat nici un semn de viata. Mentionez ca in prezent copilul are 1 an jumatate si tatal lui a deschis proces privind stabilirea filiatiei. De la concepere pana acum nu l=am mai vazut/ auzit de tatal biologic. Ma poate ajuta cineva cu jurisprudenta? va multumesc
si in cazul in care nu iau acest aviz si se trezeste vreun vecin sa ma reclame platesc amenda? am inteles ca acoperisul este parte comuna, dar tot nu am inteles daca trebuie sa cer acordul propritarului apart de la etajul 4. Pana la urma din neglijenta muncitorillor el va patimi primul
Buna ziua. As dori sa izolez exterior apartamentul cu polistiren, cu alpinisti utilitari. Ca sa se coboare de pe bloc (4/4) trebuie sa cer acordul proprietarului de la etajul de deasupra (etaj 4)? va multumesc