Bună ziua, va rog, dacă am 3200 lei pensie,cum se va face impozitarea de acum înainte,având în vedere că până la 3000 lei nu se impozitează. Mai primesc bani mai mulți lunar,ori mai puțini?
Mulțumesc!
Mulțumesc,domnule DoruBuz, dar nu aveți dreptate. Treabă cu mărirea pensiei odată cu mărirea salariilor nu mai este valabilă de mult, a fost amendată legea acum 10 ani. Cel in cauză are 3200 lei pensia și nu beneficiază nici măcar în mod regulat de actualizare cu inflația. Ce spuneți dv era adevărat acum 10 ani. Nu vad unde este avantajul militarilor. Speram să îmi răspundeți profesionist,nu să arătați că aveți unul sau mai mulți dinți împotriva militarilor.
Oricum, mulțumesc!
Poate cineva poate răspunde cu Legea ,,in mână,,.
Bună ziua, as dori sa vă întreb de ce militarii pensionari nu primesc pensia recalculată cu decizii noi. Tatăl meu are o pensie mică spre medie militară și se spune pe la colțuri că militarii nu ar avea parte de mărire.
Mulțumesc!
Bună ziua, bunica mea are poprire pe pensie 1/3 de mai mulți ani. Casa in care locuiește cu soțul ei,bunicul , este pe numele bunicului. El a cumpărat casa înainte de căsătorie. Dacă bunica moare înaintea soțului, fiscul poate să-i pună poprire pe casa in care a locuit,chiar dacă ea doar a locuit acolo, nu era pe numele ei ?
Mulțumesc!
Mulțumesc,dar nu vorbesc de unele sume avute în cont la momentul popririi. Aceasta s-ar făcut acum câțiva zeci de ani. Dar acum, am văzut că mai pune din când în când în același cont de unde i se oprește 1/3 , câteva sute de lei cam pe la 2 luni. Acești bani pusi in cont in plus față de pensie, pot fi opriți de fisc doar că sunt în același cont?
Mulțumesc!
Poprire
Bună ziua, bunica mea,are poprire pe pensie,i se oprește 1/3 de mai mulți ani. Am văzut acum un proiect al ANAF că se vor schimba niște. reguli privind poprirea. Nefiind de specialitate nu prea înțeleg, că se pune poprire doar la angajator și nu la bancă și altele. Întrebarea mea este, dacă ea are cardul cu pensia și în acel cont mai pune un ban deoparte, pentru zile negre, se va aplica poprirea și pe acei bani ?
Mulțumesc!
Bună ziua, va rog, un copil care stă doar cu mama lui pentru că părinții au divorțat,poate primi alocație monoparentala ?
Ce trebuie să facă mama pentru asta? Primește doar când copilul intra la școală?
Mulțumesc!