avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, va rog, dacă am 3200 lei pensie,cum se va ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, va rog, dacă am 3200 lei pensie,cum se va face impozitarea ...

Bună ziua, va rog, dacă am 3200 lei pensie,cum se va face impozitarea de acum înainte,având în vedere că până la 3000 lei nu se impozitează. Mai primesc bani mai mulți lunar,ori mai puțini?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:08, 4 Septembrie 2024
Se impoziteaza cu 10% suma ce depaseste 3000 lei , adica cei 200 lei . Impozitul va fi de 20 lei , veti primi net 3180 lei .
Mulțumesc mult!
Pe luna septembrie vi se va retine 120 lei impozit.
Pe luna octombrie vi se va retine 20 de lei impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit, am înțeles ca pragul de impozitare a pensiei este ... ghiumusa ghiumusa Impozit, Am înțeles ca pragul de impozitare a pensiei este de la 3000 lei și cred ca se aplica tot din luna septembrie A venit talonul cu pensia noua ... (vezi toată discuția)
La o pensie de 2057 lei mi s-a oprit impozit de 6 lei. este corect ... sirenuta29 sirenuta29 La o pensie de 2057 lei mi s-a oprit impozit de 6 lei. Este corect având în vedere ca noile prevederi spun ca nu trebuie la pensiile între 2000 și 3000 ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensie militara achita achita Buna ziua. Sunt pensionar militar, supus impozitarii in trepte pe pensie necontributiva. Am primit pensia in ianuarie cu un impozit mai mare decat ma asteptam. ... (vezi toată discuția)