avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Impozit, Am înțeles ca pragul de impozitare a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Impozit, Am înțeles ca pragul de impozitare a pensiei este ...

Impozit,
Am înțeles ca pragul de impozitare a pensiei este de la 3000 lei și
cred ca se aplica tot din luna septembrie
A venit talonul cu pensia noua și impozitul vechi adică dd la 2000 lei; este corect?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:45, 5 Septembrie 2024
Începând cu luna octombrie impozitarea se va aplica pentru ceea ce depășește 3.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt pensionar si in anul 2023 (ianuarie si februarie) ... scandurica scandurica Buna ziua, Sunt pensionar si in anul 2023 (ianuarie si februarie) am primit cuponul si banii cu impozit pe venit 10% retinut la ce depaseste 2000 lei desi ... (vezi toată discuția)
Deducere personala in cazul mai multor joburi bw_vision bw_vision Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac: Momentan sunt in CCC. Incepand cu 1 oct ma voi angaja la alt angajator (angajator B) decat cel de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog, dacă am 3200 lei pensie,cum se va face impozitarea ... mymy10 mymy10 Bună ziua, va rog, dacă am 3200 lei pensie,cum se va face impozitarea de acum înainte,având în vedere că până la 3000 lei nu se impozitează. Mai ... (vezi toată discuția)