avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate Nikolas yusty

Activitate Nikolas yusty

Multumim frumos

Multumim mult

raluk0207 a scris:

Actele de proprietate sunt de mai multe feluri. Nu e musai să aibă contract de vânzare.
Vânzătorul a cumparat imobilul la licitație publică, iar actul de adjudecare este act de proprietate.

Bună ziua,vrem să cumpăram și noi un apartament cu programul "Noua casă "și am fost la notar cu apartinatorul apartamentului și nu are acte de vanzare cumpărare,are un act de adjudecare putem sa l luam așa sau că nu stim ce înseamnă,să nu ne păcălească. VĂ întrebăm. (Ii dăm și 5 la sută avans la notar.Putem face ceva???fără act de vanzare cumpărare doar cu adjudecare???
Nu a fost deschisă succesiunea. Nimeni nu vrea să o deschidă .De aceea vă întreb,poate fără succsesiune să mi dea din terenul lui cu act de vânzare cumpărare,tata?????
Bună seara,O întrebare am:mama a decedat de 11 ani și nu am făcut succesiunea. Suntem 5 frați. Tata s a recăsătorit de 10 ani legal.Daca nu avem succesiune poate sa mi dea din dreptul lui cat trăiește un teren pentru a construi o casă???Avem de deschis succesiune pt o casă cu 6 camere.dar terenul este de 800 m și vrea să mi lase din el pt a construi o casă. Poate fără succesiune sau printr-un testament sau ceva la notar scris si legalizat???Am două surori în Anglia și nu se pot prezenta la succesiune.Si vreau sa ma apuc sa construiesc în spatele casei unde este loc rămas,De construit o casă. POT construi si sa am si acte? Sa mi lase tata cat trăiește din dreptul lui???Sau mă trezesc,,,,că o construiesc si o împart cu soția lui și cu frații mei ,Dacă se întâmplă ceva cu el.Multumesc frumos!!!)
Daca copilul are 12 ani și 6 luni beneficiem de legea 19/2020(eu stiu ca pana împlinește 13ani-in 11 septembrie 2020(vârsta lui este de 12 ani până atunci)în lege scrie 12 ani și atât?
Si părinții cu copii de doi ani care nu sunt înscriși la grădiniță,beneficiază de această lege???(sunt duși la bunici zilnic)