avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,vrem să cumpăram și noi un apartament cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,vrem să cumpăram și noi un apartament cu programul ...

Bună ziua,vrem să cumpăram și noi un apartament cu programul "Noua casă "și am fost la notar cu apartinatorul apartamentului și nu are acte de vanzare cumpărare,are un act de adjudecare putem sa l luam așa sau că nu stim ce înseamnă,să nu ne păcălească. VĂ întrebăm. (Ii dăm și 5 la sută avans la notar.Putem face ceva???fără act de vanzare cumpărare doar cu adjudecare???
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2021
Nikolas yusty, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nikolas yusty , utilizator 18:53, 1 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actele de proprietate sunt de mai multe feluri. Nu e musai să aibă contract de vânzare.
Vânzătorul a cumparat imobilul la licitație publică, iar actul de adjudecare este act de proprietate.
Multumim mult

raluk0207 a scris:

Actele de proprietate sunt de mai multe feluri. Nu e musai să aibă contract de vânzare.
Vânzătorul a cumparat imobilul la licitație publică, iar actul de adjudecare este act de proprietate.

Si stati linistiti, ca pana o sa ajungeti sa semnati contractul de vanzare, o sa "purice" banca si ce ati supt de la mama dvs....
Multumim frumos

Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate RoseDanielle RoseDanielle Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Eu si prietenul meu ( viitor sot) vrem sa ne luam un apartament prin programul prima casa. Dar ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara o casa evaluata la un pret mai mare alinaerik alinaerik Pot cumpara un apartament evaluat la un pret mai mare dar dupa ce am discutat cu vanzatorul o lasa la un pret mai mic?Pot depune acte la prima casa si sa ... (vezi toată discuția)
Prima casa mariamarta mariamarta Buna ziua, Va rog tare mult sa ma lamuriti de ce nu se poate achizitiona un apartament adjudecat prin programul Prima Casa? Multumesc, (vezi toată discuția)