Va mulțumesc pentru mesaj.
Nu am apelat eu, ci părinții mei l-au contactat și mi l-au recomandat. Am fost informata ca s-a făcut întâmpinare, fără a a îmi explica ce înseamnă, apoi am vorbit cu dansul de 2 ori iar întâmpinarea am văzut-o dupa ce am avut convorbirea telefonica. În dorința de a înțelege mai multe din acea întâmpinare scrisa de dansul și comunicarea adresa primita de la judecătoria de unde am avut domiciliul în 2012, care ma obliga sa trimit întâmpinare, i -am pus niște întrebări și a devenit irascibil și ofensat. Un alt avocat m'a sfătuit mai demult ca voi primi vreme de 5 ani 6 aceste scrisori de la recuperatori și sa le ignor, acum eu sunt confuză.
Company Advising a scris:
Pai daca nu aveti incredere de ce ati apelat? In primul rand trebuie vazut daca acea "scrisoare" este o veritabila cerere de chemare in judecata sau nu. Intampinarea este modul prin care dvs. va protejati in fata unei cereri de chemare in judecata. Prin intampinare se invoca exceptii (precum prescriptia) si aparari de fond. Prin urmare: vedeti exact ce ati primit. Daca este vb de o cerere de chemare in judecata, va trebui sa depuneti intampinarea sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai propune probe si de a invoca exceptii.