avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vodafone

Buna seara am si eu o intrebare si nedumerire dora mea a avut contract cu vodafon ia prelungit contractul prin convorbire telefonica .A avut un necaz in familie si a plecat din tara a fost sa rezilieze contractul si nu au vrut .Ea de cand a plecat nu a mai beneficiat de contrac minute nu a consumat telrfon nu are de la ei.Si a venit de plata 600lei .Intrebarea mea pentru ce??Nu a condumat nu a beneficiat de nimic nu are nimic de la ei .Ce ar putea sa faca? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MadaMO , utilizator 22:09, 23 Martie 2020
Practic, contractul a ramas activ. Trebuia solicitarea rezilierea acestuia. Dac anu a beneficiat de telefon la promotie sau de alte beneficii, poate solicita rezilierea fara sa achite nicio taxa in plus. E bine sa o solicite, deoarece VOdafone va factura in continuare si debitul va creste.
Bună seara,

Prin aceeasi situație am trecut și eu și încă mai primesc scrisori/cesiuni de la agenția de recuperare a creanțelor. Pe mine un avocat mă pune sa trimit o întâmpinare. Îmi puteți spune, cum ați rezolvat pana acum sau dacă ați rezolvat?
Multumesc!

Titianacernatescu a scris:

Buna seara am si eu o intrebare si nedumerire dora mea a avut contract cu vodafon ia prelungit contractul prin convorbire telefonica .A avut un necaz in familie si a plecat din tara a fost sa rezilieze contractul si nu au vrut .Ea de cand a plecat nu a mai beneficiat de contrac minute nu a consumat telrfon nu are de la ei.Si a venit de plata 600lei .Intrebarea mea pentru ce??Nu a condumat nu a beneficiat de nimic nu are nimic de la ei .Ce ar putea sa faca? Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am solicitat la Vodafone rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei contractuale. Vodafone mi-a raspuns ca trebuie sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie digi Marian dragomir Marian dragomir Va salut.sotia mea si-a facut abonament telfonie la digi anul trecut contract pe 2 ani ,si-a luat si un telefon pe care la platit anu acesta si deci a ramas ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru rezilierea contractului?? AlinaLavinia AlinaLavinia Am aflat azi despre legea 161/2010 in care se prevede ca firma de telefonie..nu mai are dreptul sa mai perceapa taxa pentru rezilierea contractului inainte de ... (vezi toată discuția)