avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie

Buna ziua,
Am solicitat la Vodafone rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei contractuale.
Vodafone mi-a raspuns ca trebuie sa platesc taxa de justa despagubire 145 euro.
Mentionez ca nu am beneficiat de telefon subventionat, de gratuitati, de alte promotii. Doar abonamentul pe care il platesc la zi.
Doresc sa va intreb daca Vodafone are dreptul sa-mi ceara taxa de justa despagubire in cazul in care eu nu despagubesc cu nimic firma. Ei sustin sa platesc abonamentul lunar pana la expirarea perioadei contractuale. Dar daca reziliez contractul eu nu mai primesc servicii de la Vodafone? Ce spune legislatia in cazul rezilierii inainte de expirarea perioadei contractuale, ce drepturi am eu si ce poate solicita Vodafone? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: zsoli71 , utilizator 19:36, 4 Septembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc ori nu cunoaste legea 161/2010, ori are in componenta comisari incompetenti (eventual.......corupti)! CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Cu ceva timp in urma am cerut parerea, intr-un mesaj privat, domnisoarei/doamnei Andreea Lisievici in legatura cu dorinta mea de denuntare unilaterala a unui ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet oana0404 oana0404 salutare! in luna iunie a.c. am contractat si eu internetul mobil de la vodafone...din pacate netul nu functioneaza la parametri satisfacatori, motiv pt care ... (vezi toată discuția)