avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate tany

Activitate tany

Răspuns la discuția probleme
cum ai fost acuzat? in scris ,verbal ?sau asa..... cere o explicatie de la conducere i n scris cu rugamintea de a interveni in aplanarea conflictului ..relateaza intamplarea, descrie ceea ce simti , spune-le ca doresti sa inceteze acuza asupra ta ...in ceea ce priveste postul tau postat ..nu iti face prea multe ganduri rele ...poate au facut-=o sa te sperie .. oricum nu te pot da afara fara un motiv bine intemeiat... trebuie sa faca cercetare , nu e chiar asa simplu..important e sa nu iti dai tu demisia ... ii poti actiona chiar si in judecata pentru hartuire psihologica la locul de munca... citeste despre mobbing..ai sa fi surprins... fii tare ,,.. si ai curajul sa le arati ca esti un om integru si ei sunt cei care gresesc prin atitudine ... iar tu vezi-ti de indatoririle de servici cu profesionalism.
am fost mai mult decat un cumparator de buna credinta ,am reparat ceea ce am cumparat pe banii mei ,si eu acum pot sa inlocuiesc piesele defecte care au existat , sa le predau asa cum le-am primit ? pot sa fac lucrul acesta ?
Răspuns la discuția Procedura Faliment simplificata
nu va amagiti cu lichiditatorul , nu va face decat sa accelereze scoaterea la vanzare a ceea ce aveti , indiferent de pret , indiferent ce argumente aveti , sa n uuitati un lucru tot timpul ,el nu este cu dvs ,el este pentru indestularea creditorilor d-vs,,,...interesant ar fi sa va angajati propriul d-vs lichiditator care sa urmareasca tot ceea ce se intampla si sa va invete ce puteti face ...acum ,da, incercati sa va opuneti intrari in procedura simplificata,vedeti daca n ue prea tarziu pt reorganizare,caci daca da.... e jale ....
multumesc,adelaida, in legatura cu lucrurile care s-au spart ,sau piese lipsa din ceea ce a fost poti sa ma lamuresti? stii cum se petrece predarea efectiv..? exista o procedura standard ?multumesc anticipat:vishenka:
Am cumparat de la o firma bunuri mobile , ulterior firma a intrat in faliment, si asa m-am trezit ca am ajuns sa ma chinui prin tribunale incercand sa-mi apar bunurile ,insa verdictul a venit in urma cu 2 zile , l-am aflat de pe site , l-a recurs s-a respins cererea mea .. ce se poate intampla ... problema e ca eu nu am mai putut sa locuiesc in casa in care sunt depozitate bunurile ., care e procedura de predare a bunurilor ? astept sa ma someze ..? sa ma duc sa stau in casa sa nu ma trezesc ca imi sparg usa ? ce se intampla ,cum se intampla .. din pacate unele lucruri s-au deteriorat de trei ani ... pot fi acuzata ...?pot fi trasa la raspundere? imi cer scuze daca pun intrebari stupide ,insa dupa aceasta experienta traumatizanta la care am fost supusa de doi ani in care mi-ampierdut tot ce am agonisit o viata ... nu mai doresc surprize ...ma poate ajuta cineva ? va multumesc din suflet