Buna ziua !!
Am fost Administratorul (asociatul) unei firme care este in procedura de faliment simplificat ,intrebarea mea este pot sa intreprind ceva daca am observat si am certitudinea ca Lichidatorul judiciar nu a intreprins nimic pentru recuperarea creantelor certe si eligibile ale firmei si in plus a pierdut un proces castigat la nivel local dar retrimis la judecata in urma unori sesizari a unor neregularitati la recurs de catre firma noastra ( noi am fost cei care am actionat in judecata )>. VA ROG SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI DACA SE POATE INTREPRINDE CEVA !
Va multumesc anticipat !
Putwti sa contestati sentinta civila prin care a fost declansata procedura simplificata a falimentului. Trebuie sa stiti faptul ca si daca societatea este in procedura simplificata lichidatorul are obligatia de a maximiza averea debitoarei prin recuperarea creantelor, pe care societatea falita le are, pentru plata creditorilor.
Un plan de reorganizare poate fi depus doar daca sunt respectate conditiile art. 94 din Legea 85/2006
Va multumesc pentru raspuns,nu vreau plan de reorganizare ci doar ca lichidatorul judiciar sa depune toate eforturile pentru recuperarea creantelor fostei mele firme pentru ca daca ar recupera ar acoperi toate datoriile catre buget si ar mai ramine !!
nu va amagiti cu lichiditatorul , nu va face decat sa accelereze scoaterea la vanzare a ceea ce aveti , indiferent de pret , indiferent ce argumente aveti , sa n uuitati un lucru tot timpul ,el nu este cu dvs ,el este pentru indestularea creditorilor d-vs,,,...interesant ar fi sa va angajati propriul d-vs lichiditator care sa urmareasca tot ceea ce se intampla si sa va invete ce puteti face ...acum ,da, incercati sa va opuneti intrari in procedura simplificata,vedeti daca n ue prea tarziu pt reorganizare,caci daca da.... e jale ....
Procedura insolventa
ginnyy
Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare.
Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)