Buna ziua !!
Am fost Administratorul (asociatul) unei firme care este in procedura de faliment simplificat ,intrebarea mea este pot sa intreprind ceva daca am observat si am certitudinea ca Lichidatorul judiciar nu a intreprins nimic pentru recuperarea creantelor certe si eligibile ale firmei si in plus a pierdut un proces castigat la nivel local dar retrimis la judecata in urma unori sesizari a unor neregularitati la recurs de catre firma noastra ( noi am fost cei care am actionat in judecata )>. VA ROG SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI DACA SE POATE INTREPRINDE CEVA !
Va multumesc anticipat !
Am inteles asta de inceputul procedurii simplificate a falimentului, a vandut ce a avut sa vande dar cu tot respectul trebuie sa va intreb :-Ce nu ati inteles din cea ce am intrebat eu ?
Am scris clar ACUMA nu-i vorba de ce poate sa vande s cati bani scoata CI ESTE VORBA DESPRE FAPTUL CA NU A FACUT NIMIC pentru recuperarea creantelor certe si exigibile ale firmei ci DIMPOTRIVA a si pierdut un proces pe care castigasem si am protestat modul de judecare si drept urmare a si fost trimis la rejudecare !!
Buna seara.
Puteti sa-i redactati si trimite o adresa sau notificare in acest sens,lichidatorului, pentru a se ocupa de incasarea creantelor de la debitori. .Scrisul ramane,vorba se duce .Sa stiti ca, chiar daca, se ocupa de stingerea/incasarea creantelor si nu se poate rezolva mare lucru, ,in sensul ca nu are ce incasa ,acesta nu este vinovat.Totul este ca trebuie sa incerce,sa fie diligent in activitate .
Marius Bote .
Buna ziua !
Va multumesc pentru raspuns is sfat ,deja am facut ,ba chiar am sesizat Tribunalul Hasghita printr-o nota de sedinta in care am atras atentia judecatoarei//tribunalului asupra modului defectuos si superficial al executarii de catre lichidatorul desemnat prin tribunal al atributiilor si obligatiilor sale de a recupera al creantele certe si exigibile ! Firmele la care avem creante functioneaza ,ba chiar au multe comenzi si merg bine !!
Buna ziua !
Referiotr la raspunsul Dvs as dori sa intreb DACA ar avea ce incasa(firma care la care avem creante functioneaza si la ora actuala si nu are probleme financiare -am verificat !! ) si NU INTREPRINDA NIMIC ??
Procedura insolventa
ginnyy
Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare.
Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)