Bună ziua, am făcut o plată, tranșă cumpărare apartament, de la un mfm al BCR direct in contul vânzătorului, cum fac dovada dacă pe chitanță nu apare numele meu?
Mulțumesc, în adeverința de la angajator, declarant vamal, nivelul studiilor solicitate pentru exercitarea funcțiilor din fisa postului, studii superioare, trece vechimea în muncă și în specialitatea studiilor, 4 ani respectiv 4 ani.
In revisal apare tot declarant vamal cod cor 333105, studii medii.
Angajatorul susține că adeverința este perfect valabilă dar nu poate modifica in revisal.
Am fost declarant vamal 2018-2022, Conform adeverinței eliberată de fostul angajator reiese vechimea în muncă și în specialitatea studiilor superioare -4 ani. Din cea de la ITM nu reiese.
Adeverința am solicitat-o pentru examen în vederea angajării pe un post care solicită vechime în specialitatea studiilor superioare.
Sunt nedumerită, pot aplica cu adeverința eliberată de fostul angajator?
Mulțumesc, angajatorul mi-a eliberat adeverință cu vechimea în munca și specialitatea studiilor superioare totuși și spune că așa am fost angajată, ITM-ul spune altceva, ce pot sa fac? Adeverința am solicitat-o pentru examenul de angajare.
Am fost angajată într-o instituție publică până în 2010 consilier superior. Am lucrat apoi în domeniu privat, apoi în 2019 am revenit în instituție tot pe post de consilier superior. Data ultimei promovări devine data angajării in 2019?