avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate Ramonafm

Activitate Ramonafm

Buna seara!
Doresc să cumpăr un apartament Intr o pensiune data la vânzare.Propietarul vinde doar apartamentele ,terenul pe care se afla pensiunea fiind cu drept de servitute.
Doresc să știu care ar fi riscurile in urma achiziționării acestui apartament,daca proprietarul ar avea drept de proprietate și asupra apartamentelor in timp sau ar putea cere o taxa,el rămânând proprietar de drept pe terenul pe care se afla construcția.
Mulțumesc!
Buna ziua,
Acum o lună de zile am încheiat un contract de colaborare între societatea pe care o administrez și o altă societate.Contractul este tip franciza.Din lipsa de personal( nu găsesc angajați) ,cei inițiali nu pot susține singura activitatea magazinului,lucrez singura 15 ore/ zi.Intrebarea este, se poate încetarea colaborării fara a mi se opri garanția depusă?
Am calculat indemnizația de maternitate cu acest calculator și din cate observ nu se oprește cas.Oare este decontat de stat ?
Răspuns la discuția Concediu medical de maternitate
Am folosit calculatorul de pe li kul oferit și îmi calculează fara a fi oprit cas ul 25% din indemnizația de maternitate.Oare se decontează de stat ?
Îmi puteți spune va rog cum calculam cas ul in concediu prenatal?
Buna ziua,
In urma ordonanței date de ministrul de interne că toate mall urile sa se închidă în punctele de lucru de pe toată țara ale companiei unde sunt angajata s au inchis,iar compania ne a anunțat că începând cu data de 01.04.2020 o să fim trimiși pentru o luna în șomaj tehnic.Eu sunt însărcinată în 16 săptămâni și nu știu dacă acest lucru îmi afectează indemnizatia de creștere copil? Sau îmi pot lua concediu de risc maternal in condiția in care punctul de lucru este închis?
Multimesc