avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Acum o lună de zile am încheiat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Acum o lună de zile am încheiat un contract de colaborare ...

Buna ziua,
Acum o lună de zile am încheiat un contract de colaborare între societatea pe care o administrez și o altă societate.Contractul este tip franciza.Din lipsa de personal( nu găsesc angajați) ,cei inițiali nu pot susține singura activitatea magazinului,lucrez singura 15 ore/ zi.Intrebarea este, se poate încetarea colaborării fara a mi se opri garanția depusă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:00, 6 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Da, se poate inceta acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare la un pfa heidi88 heidi88 Buna ziua! Am o mare nedumerire in ceea ce priveste un contract de colaborare pe care as dori sa il inchei. Tata nu ma sfatuieste sa il inchei ca imi spune ca ... (vezi toată discuția)
Conventie civila - munca la negru? sergiumarienut sergiumarienut Datele problemei: 1.firma mea incheie un contract de prestari servicii promotionale cu un client, prin care noi ne angajam sa-i gasim fete care sa ii promoveze ... (vezi toată discuția)
Schimbarea firmei de administrare financiara a asociatiei. viorelh viorelh Supun atentei dvs.urmatoarele aspecte: 1. As vrea sa stiu daca schimbarea firmei de administrare financiara a asociatiei se poate face doar de presedintele ... (vezi toată discuția)