Conform ultimilor reglementari, este obligatoriu sa fac succesiune dupa moartea parintilor. Acum locuiesc in casa lor si nu as dori sa fac succesiune decat daca trebuie neaparat.
Exista o obligativitate in a face succesiune sau nu.
In perioada pandemiei am fost data in somaj (nu somaj tehnic). Mai trebuia sa merg la serviciu o perioada, dar avand in vedere situatia cu virusul, am renuntat sa ma mai duc si mi-am dat demisia. in acel moment nu am completat toate formele de lichidare.
Ce se intampla in acest caz?
Trebuie neaparat intocmite acele forme de lichidare?
Daca nu merg sa le fac, ce se intampla?
Ar trebui macar sa mi se dea o adeverinta de vechime?
Ce se intampla daca de maine nu ma mai prezint la serviciu? Fara demisie, fara nimic, ci pur si simplu renunt la tot ca si cand nici nu as fi trecut vreodata pe acolo. Ce consecinte poate avea o astfel de abordare? Si mai ales, cum va fi interpretat acest lucru in "cartea de munca"?
Multumesc pentru raspuns, Pai atunci daca-mi dau demisia, sa inteleg ca raman fara plata concediilor pe 2018 (10 zile), 2019 (30 zile) si 2020 (8 zile)? In acest caz ii dau in judecata si le blochez tot pana-mi recuperez banii.
Avand in vedere situatia actuala cu coronavirus, am urmatoarea intrebare:
In locul somajului tehnic, as putea sa cer conducerii companiei, sa-mi aprobe efectuarea concediului de odihna. Am in momentul de fata mai multe zile de CO neefectuat din anul trecut, CO pe care as dori sa-l efectuez incepand cu data intrarii in perioada somajului tehnic.
Multumesc anticipat.
este posibil acest lucru?