avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate Necunoscut29

Activitate Necunoscut29

Discuție Chirie
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Stau in chirie cu familia si propietara ne spune sa evacuam apartamentul ptr ca am intarziat o saptamana cu plata chiriei. Ne poate evacua si daca da dupa cat timp?
Mentionez faptul ca propietara nu a vrut sa faca contract de inchiriere
Am inteles. Multumesc frumos pentru sfaturi. Sanatate multa!
Pot sa ii evacuez din casa? Eu sunt dispus sa le dau banii inapoi. Toate utitatile sunt pe numele meu si unele nu sunt achitate deloc altele foarte greu
Avem o noua infatisare in care cumparatorii cer "hotarare care sa tina loc de act autentic", antecontractul si litigiiul au fost notate la cf,sechestrul este si acum( dar nu mai stiu absolut nimic,nici macar somatie sau altceva nu am mai primit de la banca de cel putin 1 an),au achitat in intregime valoarea casei in mai multe rate,clauzele din contract sunt: in cazul nerespectarii de catre noi,promitentii vanzarii,a obligatiilor rezultand din prezentul antecontract,vom putea fi obligati la plata de doua ori a sumei încasate ca avans din pret.
As putea sa fac vreun demers pentru nulitatea antecontractului? Sau sa ii inapoiez banii primiti? Problema e ca nu isi platesc datoriile la timp,impozit imobil,apa etc
Buna ziua. Am si eu o problema cu un imobil,proprietate personala impreuna cu fosta sotie. In 2016 am vandu.to cu antecontract ,dar ulterior am aflat ca era pus sechestru pe imobil de la 2 banci neachitate din 2014. Atunci am realizat ca nu se pot finaliza actul de vanzare cumparare si cumparatorii ne.au dat in judecata pentru finalizarea actelor. De atunci a trecut aproape 2 ani. Problema e ca le.am dat cheia de la casa desi nu era o conditie in antecontract. Exista posibilitatea sa reintru in posesia casei? Eu si in momentul actual sunt proprietar.