avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate Smalldanyd

Activitate Smalldanyd

Buna ziua!

Am cumparat o masina(nu m-am uitatin carte sau pe talon sa vad daca e numele celui care mi-a vandut-o).Vanzatorul mi-a dat fiscal pe loc.Am fost la mine la primarie si am trecut-o dar cand am fost la transcriere mi s-a cerut si contractul intre proprietarul care este trecut in actele masinii si cel care mi-a vandut masina,spunandu-mi ca am cumparat prin intermediar.Cand am sunat intermediarul acesta mi-a spus ca ma costa contractul o suma de bani.Nu am vrut sa ai dau banii iar dupa 2saptamani imi trimite mesaj ca a radiat masina de la politie si ca risc sa raman fara permis daca circul cu ea.Intrebarea este cum a radiat el masina din circulatie fara actele masinii?Precizez ca pe talon nu este precizat instrainarea.

Va multumesc!
Răspuns la discuția Ridicare sechestru auto
Si atunci intrebarea este cum de mi-a dat fiscal valabil?Plus ca am decizia de inchidere secheatru.
Buna ziua!

Am cumparat un autoturism din alt judet.Proprietarul mi-a inmanat toate actele masinii inclusiv fiscal.In momentul in care m-am dus la inmatriculare,dupa depunenerea dosarului,am fost anuntat la ridicare placute inmatriculare ca masina este sub sechestru si sa contactez urgent proprietarul.Acesta mi-a trimis copie dupa decizia de incetare sechestru si CI.M-am prezentat la inmatriculare cu actele dar nici nu am fost bagat in seama spunandu-mi ca proprietarul trebuie sa rezolve problema in judetul unde i s-a pus sechestrul.Intrebarea este ce trebuie sa faca proprietarul in cazul acesta?De ce daca eu am dosarul complet nu imi elibereaza placutele de inmatriculare?

Va multumesc!