avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Am cumparat o masina(nu m-am uitatin carte ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Am cumparat o masina(nu m-am uitatin carte sau pe ...

Buna ziua!

Am cumparat o masina(nu m-am uitatin carte sau pe talon sa vad daca e numele celui care mi-a vandut-o).Vanzatorul mi-a dat fiscal pe loc.Am fost la mine la primarie si am trecut-o dar cand am fost la transcriere mi s-a cerut si contractul intre proprietarul care este trecut in actele masinii si cel care mi-a vandut masina,spunandu-mi ca am cumparat prin intermediar.Cand am sunat intermediarul acesta mi-a spus ca ma costa contractul o suma de bani.Nu am vrut sa ai dau banii iar dupa 2saptamani imi trimite mesaj ca a radiat masina de la politie si ca risc sa raman fara permis daca circul cu ea.Intrebarea este cum a radiat el masina din circulatie fara actele masinii?Precizez ca pe talon nu este precizat instrainarea.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Transcriere Ddodo Ddodo In speranta ca am ales sectiunea corecta, doresc sa apelez la dumneavoastra daca este cu putina, sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de transcrierea unei ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)