datele problemei sunt urmatoarele:
am gasit o masina , cu nr de bucuresti , care se afla in posesia unei persoane din buzau.respectivul detine talon,carte,itp si asigurare valabile,dar nu este proprietar.a cumparat-o de la o alta persoana care nici aceea nu era proprietarul , fara contract de vanzare cumparare.pe scurt ,a trecut prin mai multe maini , fiind vanduta fara contracte de v-c,insa cu asigurare si itp prelungite pe numele celui care este de fapt proprietar.stiu ca se poate circula cu o masina radiata de la fisc , pt ca politia si fiscul nu au baza de date comuna deci nu au cum sa te descopere , dar nu stiu ce se poate intampla in cel mai rau caz? sa fie radiata din circulatie banuiesc ca nu este , intrucat are toate actele si numere.dar e posibil sa fie data furata , si dupa ce o cumpar sa ma trezesc ca proprietarul real si-o cere inapoi? mentionez ca e o masina de 1000 euro
Da , o cumparati si mergeti imediat si o transcrieti IMPREUNA CU ACTUALUL VANZATOR. pentru a nu avea surpriza sa aveti impozitul neachitat.
Nota :Detinatorul de pe acte putea sa ceara radierea prin instanta . asa ca verificati printr-un contact cu acesta.
Chiar si in aceasta situatie, va veti afla in imposibilitatea de a va trece autot. pe nume, intrucat unul din actele solicitate pentru transcrierea autot. este certificatul de atestare fiscala (care vi-l da proprietarul din acte al autot.)
Anulare asigurare
adno
Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)