avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare sechestru auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare sechestru auto

Buna ziua!

Am cumparat un autoturism din alt judet.Proprietarul mi-a inmanat toate actele masinii inclusiv fiscal.In momentul in care m-am dus la inmatriculare,dupa depunenerea dosarului,am fost anuntat la ridicare placute inmatriculare ca masina este sub sechestru si sa contactez urgent proprietarul.Acesta mi-a trimis copie dupa decizia de incetare sechestru si CI.M-am prezentat la inmatriculare cu actele dar nici nu am fost bagat in seama spunandu-mi ca proprietarul trebuie sa rezolve problema in judetul unde i s-a pus sechestrul.Intrebarea este ce trebuie sa faca proprietarul in cazul acesta?De ce daca eu am dosarul complet nu imi elibereaza placutele de inmatriculare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Smalldanyd , utilizator 18:28, 4 Aprilie 2020
vanzarea nu este valabila tebuie sa va dea inapoi banii
Si atunci intrebarea este cum de mi-a dat fiscal valabil?Plus ca am decizia de inchidere secheatru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am cumparat un autoturism,am incercat sa-l inscriu,am ... 8631 8631 Buna ziua ,am cumparat un autoturism,am incercat sa-l inscriu,am aflat ca la politie figura sub sechestru,doar ca vechiul proprietar al masinii a facut dovada ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurător pe autoturism înstrăinat cu contract de comodat. cum îl pot radia? cigi cigi Buna ziua, In urma cu cativa ani am instrainat un autoturism cu un contract de comodat. Ulterior, acest autoturism a fost imprumutat unei terte persoane. ... (vezi toată discuția)
Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)